Aanmelden en rondleiding

Nieuwsgierig geworden naar de Wilgenhoek? Kom zelf eens de sfeer proeven op onze gezellige locatie in de Bomenbuurt in Haarlem! Wij heten je graag welkom voor een informatiegesprek en een rondleiding door onze school. In de meeste gevallen zal onze collega juf Pauline Roos je ontvangen.

Afspraak plannen

Maak een vrijblijvende afspraak door het formulier in te vullen. Of stuur een email naar pauline.roos@obsdewilgenhoek.nl

Tijdens de rondleiding vertellen we over onze school en hoe een doorsnee dag er voor de leerlingen uitziet. Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt. Ook met vragen en voor meer informatie kan je uiteraard bij ons terecht.

De informatiegesprekken zijn op maandag van 9:15 uur tot 10:15 uur, of op donderdag van 9:00 tot 10:00 uur. Je kunt een datum kiezen in het formulier.

Wij willen graag aandacht kunnen geven aan de nieuwe ouders daarom nodigen wij per keer maximaal 5 ouders/ouderparen uit.

Let op!

De info van maandag 19-6-2023, 9.15 tot 10.15 uur,  is voor ouders met kinderen geboren tussen januari t.m. augustus 2020, is vol.

De info van donderdag 29-6-2023, 9.00 tot 10.00 uur,  is voor ouders met kinderen geboren tussen januari t.m. augustus 2020, nog 4 plekken vrij.

 

 

 

Wij verzoeken u om de kinderen niet mee te nemen tijdens dit gesprek.

 

Je kind aanmelden op school

Aanmelden van je kind op een school is centraal geregeld via de gemeente Haarlem, via de website Scholen op de kaart.

  • Rondleiding aanvragen

  • * verplicht veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk video voor een eerste indruk van onze school

Scroll to top