Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit drie ouders en drie leerkrachten, die zich inzetten voor een goed schoolbeleid. Dat betekent dat wij actief meedenken over schoolbeleid, huisvesting en protocollen.

• Wat doet de MR

De medezeggenschapsraad (MR) maakt van deze plek op de website graag gebruik voor een hernieuwde kennismaking. Waar de MR precies voor staat, kunt u lezen in de schoolgids. In het kort komt het erop op neer dat wij – drie ouders en drie leerkrachten – ons hard maken voor een goed schoolbeleid.

Dat betekent dat wij actief en kritisch meedenken over:

• zaken die de Wilgenhoek aangaan, bijvoorbeeld:
      • passend onderwijs
      • de regelgeving die vanuit het ministerie verandert
      • ontwikkelingen rondom voor-, tussen- en naschoolse opvang
      • projectmatig onderwijs
      • opbrengstgericht werken
      • aanpassingen van de schooltijden
      • huisvesting, gymzalen
      • schoolgids
      • formatie
    • zaken die te maken hebben met het welzijn en de ontwikkeling van uw kind in deze school, bijvoorbeeld:
      • huisvesting
      • ICT ontwikkeling
      • diverse protocollen o.a. dyslexie-protocol
      • zorgleerlingen en inclusief onderwijs
  • MR-leden schooljaar

Oudergeleding

• Rebekka van Voornveld – Lid
    • Jeroen Kuijk – Voorzitter
    • Josje Boon – Secretaris

Personeelsgeleding

• Mitch Didden – Lid
    • Marjan Koopman – Lid
    • Nancy de Boer – Lid

Voor ouders

Bij de MR kunt u als ouder ook terecht met vragen over schoolbeleid. U kunt de ouderleden direct aanspreken op het schoolplein of neem contact op via e-mail: MR@obsdewilgenhoek.nl

Iedere ouder is van harte welkom om een vergadering bij te wonen als toehoorder. De vergaderingen zijn openbaar en voor alle ouders toegankelijk. In de schoolkalender staan de vergaderdata.

↑ Scroll to top